Warning: Use of undefined constant TEMPLATEPATH - assumed 'TEMPLATEPATH' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/a/9/b/arneke.net/httpd.www/rallarna/wordpress/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/sitepress.class.php on line 4061 Warning: Use of undefined constant TEMPLATEPATH - assumed 'TEMPLATEPATH' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/a/9/b/arneke.net/httpd.www/rallarna/wordpress/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/sitepress.class.php on line 4062 Växjö Rallarna » Modelljärnvägar
Okt
09.
Kommentarer inaktiverade för Modelljärnvägar
Kategori:

Vi bygger på en större modelljärnväg tillsammans i en källarlokal i Växjö.

The PAWRR – Pike Peak & Whistlestop Railroad

Någonstans i Appalacherna i Pennsylvania finns det en liten järnväg PAWRR(Pike Peak & Whistlestop Railroad), bland vanligt folk mera känd som ”The PAW”(Tassen).

”The PAW” lever på att knyta ihop den stora och mäktiga PRR(Pennsylvania Railroad) med med några små välmående gruvor. året är 1955 och övergången till dieseldrift har kommit en långt på PRR. Men på de små linjerna är ångloken fortfarande kungar.

Besök: The Pike Peak & Whistlestop Railroad (PAWRR)

Modulsyd

– här är de flesta av oss också aktiva.

Modul Syd är en intressesammanslutning vars främsta mål är att sprida byggande av modelljärnvägsmoduler och att ha kul med MJ i södra Sverige! Modulbyggande ger MJ verksamheten en väldigt social prägel och det är roligt att bygga och köra tåg men att träffas och göra det tillsammans är ännu roligare! Den bana man bygger ena gången förändras till nästa träff.

Besök: Modulsyd

Den här finns också på: Engelska


-


Powered by Wordpress - Theme © 2010 VaxjoNavvies
Växjö Rallarna © 2010 - rallarna@arneke.net - rallarna.arneke.net